მანაველი

ღვინო

 საქართველო უხსოვარი დროიდან მისდევს მევენახეობას და გააჩნია მეღვინეობის 8000 წლიანი ისტორია. ამას მოწმობს დღემდე შემორჩენილი აბორიგენული ვაზის ჯიშების მრავალფეროვნება. აგრეთვე ამპელოგრაფიული, არქეოლოგიური და სხვა მეცნიერული გამოკვლევები.

 

   ,,მანაველის“ თეთრი მშრალი ღვინო, რომელიც დაყენებულია ტრადიციული ტექნოლოგიით ქვევრში, დიდი პასუხისმგებლობის და შრომის შედეგია. ტანინებთან, ფენოლურ ნაერთებთან, მის მიმზიდველ თბილ ფერთან ერთად მას გააჩნია ჯიშური მრავალფეროვანი არომატები. რომელიც ყოველთვის იცნობა და განაპირობებს რქაწითელის უნიკალურობას. იგი გამოირჩევა მაღალი კვებითი ღირებულებით, სხვადასხვა სამკურნალო თვისებებით და აძლიერებს ადამიანის იმუნიტეტს.
 

manaveli png 2.png

ქვევრის თეთრი მშრალი ღვინო ,, მანაველი რეზერვი“ დამზადებულია შეძღუდული რაოდენობით, რქაწითელის ყურძნის ჯიშისგან. განსაკუთრებული ორგანოლეპტიკური მონაცემების ღვინო დავარგებულია ჯერ ქვევრში 6 თვე, შემდეგ მუხის კასრებში დაახლიებით 30 დღე. გამორჩეულია მდიდრული და ელეგანტური არომატით და გემოთი. მიირთვით ხორცთან, ყველთან, თევზთან და სალათებთან.

ქვევრი

ჩვენი

ოჯახი

თიკა თიკა

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

თიკა თიკა

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.